آمارنامه کشاورزی. 1401. آمارنامه کشاورزی، محصولات باغبانی و گلخانهای. وزارت جهاد کشاورزی، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات. 307 ص.
حبیبی، ف. و رمضانیان، ا. 1396. تغییرهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه پرتقال خونی رقم سانگین در دوره رسیدن. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 18(4): 365-376.
سیدی، ا.، فیروزبخت، ز. و احمدزاده، م. 1400. بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium). علوم باغبانی، 35(4): 507-520.
فتاحیمقدم، ج. 1391. بررسی رابطه خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهینه میوه و زمان برداشت در برخی ارقام مرکبات. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی. پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، رامسر. 62 ص.
فتاحیمقدم، ج. و سیدقاسمی، س.ا. ۱۳۹۸. تعیین ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و آنتیاکسیدانی آبمیوه، میوه دو رقم لیموترش کوکاورکا و خوشهای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسهای. مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۶(۹۴): ۱۵۲-۱۳۹.
فتاحیمقدم، ج.، سیدقاسمی، س.ا. و نجفی، ک. 1396. ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه نارنگیهای جدید نوشین (Citrus reticulata cv. Noushin) و شاهین (Citrus reticulata cv. Shahin) طی زمانهای مختلف برداشت. تولیدات گیاهی، 40(4): 77-90.
کیااشکوریان، م.، فتاحیمقدم، ج.، فقیهنصیری، م. و نجفی، ک. 1398. بررسی اثر زمان برداشت بر کیفیت میوه پرتقال تامسون. یازدهمین کنگره علوم باغبانی. 4 تا 7 شهریور، دانشگاه ارومیه.
Abouzari, A. and Mahdi Nezhad, N. 2016. The investigation of citrus fruit quality. Popular characteristic and breeding. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, 64(3): 725-740.
Gupta, A.K., Medhi, M., Chakraborty, S., Yumnam, M. and Mishra, P. 2021. Development of rapid and non-destructive technique for the determination of maturity indices of pomelo fruit (Citrus grandis). Journal of Food Measurement and Characterization, 15(2): 1463-1474.
Habibi, F., García-Pastor, M.E., Puente-Moreno, J., Garrido-Auñón, F., Serrano, M. and Valero, D. 2023. Anthocyanin in blood oranges: A review on postharvest approaches for its enhancement and preservation. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(33): 12089-12101.
Kowalska, M., Konopska, J., Feszterová, M., Zbikowska, A. and Kowalska, B. 2023. Quality assessment of natural juices and consumer preferences in the range of citrus fruit juices. Applied Sciences, 13(2): 765.
Le Roux, S. 2006. Preharvest manipulation of rind pigments of Citrus spp. Ph.D. Thesis. Stellenbosch: University of Stellenbosch.
Machado, F.L.D.C., Costa, J.D.P.D., Teixeira, A.D.S. and Costa, J.M.C.D. 2015. The influence of rootstock and time of harvest on the fruit quality during storage of in two grapefruit cultivars. Acta Scientiarum Agronomy, 37(3): 339-346.
Russo, M., Bonaccorsi, I.L., Arigò, A., Cacciola, F., De Gara, L., Dugo, P. and Mondello, L. 2021. Blood orange (Citrus sinensis) as a rich source of nutraceuticals: Investigation of bioactive compounds in different parts of the fruit by HPLC-PDA/MS. Natural Product Research, 35(22): 4606-4610.
Sachan, N. and Kumar, V. 2022. A critical review on physiological changes during growth maturation and ripening of citrus fruits. European Journal of Nutrition and Food Safety, 14(11): 146-159.
Shimizu, T., Aka Kacar Y., Cristofani-Yaly M., Curtolo M. and Machado M.A. 2020. Markers, maps, and marker-assisted selection. In: The citrus genome. Springer, Cham, pp. 107-139.
Singh, J., Sharma, V., Pandey, K., Ahmed, S., Kaur, M. and Sidhu, G.S. 2021. Horticultural classification of citrus cultivars. IntechOpen. pp. 1-24. https://doi.org/10.5772/intechopen.96243
Talon, M., Caruso, M. and Gmitter jr, F.G. 2020. The genus citrus. Woodhead Publishing. p. 538. https://doi.org/10.1016/C2016-0-02375-6.