آمفی سیستأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
آنتوسیانینارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
آنتوسیانینتاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخصهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
آنتوسیانین کلبررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگیهای بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمیکمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
ا
ابریشمبررسی نقش پینهزایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمههای دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
اتیلنکاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
ارزش غذاییاثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
ارگانیکبررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگیهای بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمیکمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
اسپرمیدینبررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
اسکورباتپراکسیدازکاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
اسید فولیکبررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستانهای استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
اسیدهیومیکاثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
اسید هیومیکبررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستانهای استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
اسیدیته قابل تیتراسیونتاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
اسیدیته کلبررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
انارارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
اناربررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
انبارمانیاثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
اورهاثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
ایچی نویسهبررسی نقش پینهزایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمههای دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
ایندول بوتیریک اسیدبررسی نقش پینهزایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمههای دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
ب
بادامبررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
بادامبررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایههای بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
بنزیل آدنینبررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
بهنژادیمقایسه ویژگیهای کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
پ
پایداریارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
پرآوریتاثیرمحیطهای کشت پایه و مواد تنظیم کننده رشد در پرآوری و پینهزایی ریزنمونههای قرهقاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
پراکسیدازبررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایههای بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
پرتو فرابنفشتاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
پروتئینبررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلولپاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
پروتئیناثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
پرولینبررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایههای بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
پرولیناثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
پوترسینبررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
پینه زاییتاثیرمحیطهای کشت پایه و مواد تنظیم کننده رشد در پرآوری و پینهزایی ریزنمونههای قرهقاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
ت
تبادلات گازیاثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخصهای فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
تجزیه خوشهایمقایسه ویژگیهای کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
تجزیه مرکبارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
تشکیل میوهبررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلولپاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
تغذیهاثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
تناوب باردهیتعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
تنشتأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
تنش خشکیبررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
تنوعارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
تنوعبررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
تنوع ژنتیکیارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
تنوع سوماکلونالارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
توابعبررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
توتفرنگیاثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
ج
جوانهتأثیر غلظتهای مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگیهای گلدهی و میوهدهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
چ
چند شکلیبررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
خ
خرماارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
خوابتأثیر غلظتهای مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگیهای گلدهی و میوهدهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
د
دانهالمقایسه ویژگیهای کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
درصد پوسیدگیبررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
درصد روغناثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
درصد روغنتعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
درصد مهاراثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
ر
رتروترنسپوزونبررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
رشد و نمو میوهاثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
رقم برحیبررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
رکوداثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانهها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
روغن ولکاثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخصهای فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
ریزش برگاثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخصهای فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
ریزمغذیبررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلولپاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
ز
زردتأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
زیتوناثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخصهای فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
زیتوناثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
ژ
ژنوتیپبررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
ژنوتیپ برترمقایسه ویژگیهای کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
ژنومبررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
س
سطح برگاثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
سطح ویژه برگاثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
سفتیتاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
سودوموناساثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
ش
شاخص طعمبررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
شاخص طعمتأثیر غلظتهای مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگیهای گلدهی و میوهدهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
شاخص نشانگربررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
شکوفایی جوانههااثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانهها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
ص
صفات فیزیولوژیکیبررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
صفات مورفولوژیکیبررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
صفات میوهبررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
ض
ضرایببررسی توابع همبستگی کانونی صفات مورفوفیزیولوژی و بیوشیمیایی انگور یاقوتی سیستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 80-89]
ط
طوقهاثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیبررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگیهای بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمیکمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
ظرفیتپاداُکسندگیارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
ع
عمر پس از برداشتتاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
عملکردبررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستانهای استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
عملکردتاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخصهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
عملکردارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
عملکردتاثیر کم محلولدهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توتفرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
عملکرداثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
عملکرداثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانهها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
عملکرداثر تغذیه نیتروژن بهاره و پاییزه بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 57-68]
عملکردبررسی امکان بهبود تشکیل میوه نهال های کشت بافتی خرمای رقم برحی با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 145-155]
ف
فتوسنتزاثر اسپری زمستانه روغن ولک بر فتوسنتز، تبادلات گازی و شاخصهای فیزیولوژیکی دو رقم زیتون [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 29-39]
فراصوتتاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
فعالیت آنتیاکسیدانیتاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخصهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
فنلاثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
فنل کلارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 101-110]
فنل کلتاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخصهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
فنیلآلانینآمونیالیازکاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
فیزیکوشیمیاییبررسی تنوع ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ریخت شناسی نمونه های اهلی و وحشی انار ایران [دوره 7، شماره 2، 1401]
ق
قره قاطتاثیرمحیطهای کشت پایه و مواد تنظیم کننده رشد در پرآوری و پینهزایی ریزنمونههای قرهقاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
قلمهبررسی نقش پینهزایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمههای دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
قندهای محلولبررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایههای بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
قندهای محلولتاثیر کم آبیاری مداوم بر عملکرد و برخی شاخصهای مورفولوژیک و بیوشیمیایی میوه سه توده عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 145-155]
قندهای محلولاثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
قهوهای شدنکاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
ک
کاتالازبررسی تأثیر قارچ میکوریز بر افزایش مقاومت به خشکی پایههای بادام در شرایط تنش کم آبی [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 40-52]
کارآرایی عملکردتعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
کنسروالیاتأثیر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام تجاری زیتون در شرایط تنش کم آبیاری [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 95-103]
کن موچیبررسی نقش پینهزایی زمستانه، مقادیر مختلف اسید ایندول بوتیریک و زمان قلمه گیری بر ریشه زایی قلمههای دو رقم توت (Morus alba) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 156-170]
کود حیوانیبررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستانهای استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
کیفیتاثر کاربرد قبل از برداشت اسید هیومیک روی بهبود عمر انبار مانی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 12-21]
کیفیت پس ازبرداشتکاهش آسیب سرمازدگی، پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمار L-آرژنین [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 104-118]
کیفیت میوهارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
کیفیت میوهتاثیر کم محلولدهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توتفرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
کیفیت میوهتاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
کیفیت میوهبررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگیهای بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمیکمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
گ
گلابی آسیاییارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
گلدهیاثر عصاره جلبک دریایی و پتاسیم بر درصد شکوفایی جوانهها و گلدهی کیوی رقم هایوارد ( Actinidia deliciosa ‘Hayward’) [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 47-56]
گوناگونی ژنتیکیمقایسه ویژگیهای کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 90-100]
م
ماده خشکبررسی اثرات کودهای آلی بر صفات مورفو-فیزیولوژیک گیاه انگور (Vitis vinifera) در برخی تاکستانهای استان زنجان [دوره 7، شماره 1، 1401]
محلول غذاییتاثیر کم محلولدهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توتفرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
محیط پایهتاثیرمحیطهای کشت پایه و مواد تنظیم کننده رشد در پرآوری و پینهزایی ریزنمونههای قرهقاط (Vaccinum arctostaphylos L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 68-79]
مغز فندقبررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلولپاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
مقاومبررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ژنوتیپ های انتخابی بادام در شرایط تنش خشکی [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 134-144]
مکان ژنبررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای سیب بومی سیستان با استفاده از نشانگرهای IRAP وREMP [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 19-28]
مواد آلیاثر کودهای کمپوست زباله شهری و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی درخت توت سیاه (Morus nigra) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 53-67]
مواد جامد محلولتأثیر غلظتهای مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگیهای گلدهی و میوهدهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
مواد جامد محلولتاثیر کم محلولدهی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توتفرنگی رقم آلبیون در سیستم هیدروپونیک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
مواد جامد محلولتاثیرمحلولپاشی متیل جاسمونات بر محتوای فنل و فلاونوئید کل و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه فیسالیس در شرایط کشت بدون خاک [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 33-46]
مواد کاهنده تعرقاثر مواد کاهنده تعرق بر صفات مورفوفیزیولوژیکی زیتون رقم ماری [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 111-120]
میوه چیکوتاثیر تیمارهای پرتوتابی UV-C و فراصوت بر انبارمانی میوه چیکو [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 171-184]
ن
ناسازگاریبررسی زنیا و متازنیا در سه رقم فندق تحت تیمار گرده زاهای متفاوت و محلولپاشی روی و بور [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 121-132]
نشاستهاثراث اسیدهیومیک و نیتروژن بر ویژگیهای بیوشیمیایی توتفرنگی رقم پاروس [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 22-32]
نشانگرارزیابی ثبات ژنتیکی در گیاهان کشت بافتی مشتق از درخت خرما با استفاده از نشانگرهای SSR [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 83-94]
نیاز سرماییتأثیر غلظتهای مختلف دورمکس (سیانامید هیدروژن) بر ویژگیهای گلدهی و میوهدهی سه رقم گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 133-144]
و
وزن آریلبررسی شاخص های رشد و نموی و ویژگیهای بیوشیمیایی آریل انار (.Punica granatum L) رقم شیرین طارم تحت تأثیر کود گاوی و ورمیکمپوست [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 69-82]
ه
هرستعیین شاخص تناوب باردهی برخی ارقام زیتون در منطقه طارم استان زنجان [دوره 7، شماره 2، 1401، صفحه 185-196]
همبستگیارزیابی صفات و انتخاب کیفیت میوه برتر در برخی از ارقام گلابی آسیایی در شرایط اقلیمی کرج با شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته [دوره 7، شماره 1، 1401، صفحه 156-168]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد