ا
-
ابراهیمزاده، حسن
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
-
احمدی، نیما
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
-
ارشادی قرهلر، بهمن
بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپهای برتر [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 27-39]
-
اصغری، محمدرضا
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
-
افرا، پریسا
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
-
اقبالی شرهجینی، پریسا
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
امیری، جعفر
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
ب
-
بازگیر، سعید
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 70-78]
-
بروجردنیا، مریم
اثر pH محیط کشت و غلظت ساکارز بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 36-42]
-
بستانی، عبدالامیر
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
ت
-
توکلیان، روح اله
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
ج
-
جعفرپور، پریناز
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
ح
-
حاجی لو، جعفر
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
حسینی، بهمن
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
حسینی، چنور
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
خ
-
خادمی، اورنگ
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
-
خدامرادی، پیام
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
-
خضری، مریم
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
-
خواجهزاده، سپیده
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
د
-
دولتی، بهنام
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
ر
-
رسولی، موسی
بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپهای برتر [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 27-39]
-
رضانژاد، فرخنده
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
روحاللهی، ایمان
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
س
-
سنبلی، علی
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
ش
-
شیرزاد، حبیب
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
ص
-
صالحی، پیمان
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
ط
-
طاهری، مهدی
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
ع
-
علیرضالو، ابوالفضل
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
-
علیرضالو، کاظم
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
ف
-
فرخزاد، علیرضا
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
ک
-
کریمی، ناصر
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
ل
-
لادن مقدم، علیرضا
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 40-54]
م
-
محمدرضاخانی، سهیلا
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
مرتضوی، محمدحسن
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
-
مرعشی، سیدسمیح
اثر pH محیط کشت و غلظت ساکارز بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 36-42]
-
معلمی، نوراله
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
-
مومنپور، سیّدعرفان
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 70-78]
ن
-
ناصری، لطفعلی
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
-
نعمتیمیرک، یونس
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
-
نیکنام، وحید
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد