آ
-
آنتیاکسیدان کل
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
-
آنزیمهای آنتی اکسیدانی
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
ا
-
ازدیاد درون شیشهای
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
اقلیمی
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 70-78]
پ
-
پرلیت
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 40-54]
-
پرولین
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
-
پوششدهی
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
ت
-
ترکیبات فنلی
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
-
تغذیه
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
-
تغذیه
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 40-54]
-
تنش دمای کم
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
تنش شوری
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپهای برتر [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 27-39]
-
توالیهای ITS
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
-
توالییابی
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
-
توتفرنگی
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
-
توتفرنگی
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
-
توت فرنگی
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
-
تیره گلسرخ
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
ج
-
جوانهزنی دانه گرده
اثر pH محیط کشت و غلظت ساکارز بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 36-42]
خ
-
خرما
اثر pH محیط کشت و غلظت ساکارز بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 36-42]
ر
-
روش پاپاداکیس
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 70-78]
-
ریزنمونه
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
ز
-
زالزالک
بررسی تنوع ژنتیکی زالزالکهای ایران (Crataegus spp.) بر اساس توالیهای ITS هستهای [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 67-75]
-
زیتون
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
س
-
سدیم
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
-
سلوا
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 40-54]
ص
-
صفات مورفولوژیک
بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپهای برتر [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 27-39]
ط
-
طبقهبندی
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 70-78]
ع
-
عصاره چای سبز
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
-
عمر پس از برداشت
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
-
عمر قفسهای
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
-
عملکرد
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
ف
-
فلاونوئید
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
فنل
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
-
فنیلآلانینآمونیالیاز
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
ق
-
قندهای احیا کننده
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
قندهای محلول
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
ک
-
کاربرد برگی
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
-
کاماروزا
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 40-54]
-
کربوهیدرات
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
کشاورزی
شناخت پتانسیل اقلیمی – کشاورزی مناطق استان خوزستان از لحاظ کاشت محصولات باغی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 70-78]
-
کشت درون شیشهای
اثر pH محیط کشت و غلظت ساکارز بر جوانهزنی درون شیشهای دانه گرده ارقام مختلف خرما (Phoenix dactylifera L.) [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 36-42]
-
کشت هیدروپونیک
تأثیر اسید هیومیک بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی و متابولیتهای سازگار در توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط تنش شوری [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 23-35]
-
کلر
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
-
کلریدسدیم
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
-
کیتوزان
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
-
کیفیت
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
-
کیفیت میوه
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
گ
-
گردو
بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپهای برتر [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 27-39]
-
گونههای مرکبات
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
گونههای واکنشگر اکسیژن
تأثیر محلولپاشی برگی پوتریسین و پرولین بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پوست و گوشت میوه دو گونه مرکبات در پاسخ به تنش دمای پایین [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
گیلاس
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
-
گیلاس
بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 55-69]
م
-
ماندگاری
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
-
محیط کشت MS
بررسی تأثیر محیط کشت، نوع و غلظت منبعکربنی بر پرآوری پایه گیزیلا 6 [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
میزان محصول
تأثیر کاربرد برگی نفتالین استیک اسید و سولفات پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم پرل تانجلو [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 16-26]
-
میوه نهایی
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی، عملکردی و میزان عناصر غذایی برگ 11 رقم زیتون کاشته شده در شرایط محیطی منطقه طارم [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 13-22]
ن
-
نانواکسیدروی
تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 57-66]
-
نانو ذرات
مقایسه اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و نانو-اسیدسالیسیلیک در کاهش اثرات تنش شوری در میوه توتفرنگی رقم "کاماروزا" [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 79-93]
-
نیتروژن
بررسی اثر شوری و بستر کشت بر جذب عناصر و عملکرد سه رقم توتفرنگی [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 40-54]
و
-
ویژگیهای کیفی
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه توتفرنگی رقم سلوا [دوره 3، شماره 1، 1397، صفحه 43-56]
ه
-
همبستگی صفات
بررسی تنوع ژنتیکی 33 ژنوتیپ بذری گردو (Juglans regia) با استفاده از صفات مورفولوژیکی و پومولوژیکی به منظور معرفی ژنوتیپهای برتر [دوره 3، شماره 2، 1397، صفحه 27-39]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد