آ
-
آبیاری
تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیهای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
-
آفتاب سوختگی
تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
-
آنتوسیانین
اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
-
آنتوسیانین
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخصهای فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه بیخار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
-
آنتوسیانین
ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
-
آنتیاکسیدان
اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
-
آنزیمPAL
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
آنزیمهای پاداُکسنده
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
ا
-
اثر افزایشی ژن
برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
-
ارقام
تأثیر میانپایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
-
ارومیه
ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرمپلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپهای برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
-
انار
تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
-
اندازه میوه
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخصهای فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه بیخار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
-
انگور
برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
-
انگور
کاربرد محلولپاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
-
اینتگریما
ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیستتوده پایهها و هیبریدهای بین گونهای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایههای متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
ب
-
بادام
ارزیابی سازگاری گردهافشانی و انتخاب گردهزای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
-
برداشت خرما
طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
پ
-
پایه بذری
بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]
-
پایههای دانهالی
ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیستتوده پایهها و هیبریدهای بین گونهای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایههای متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
-
پراکسیداز
تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
-
پرولین
تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
-
پس از برداشت
اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
-
پس از برداشت
تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
-
پس از برداشت
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
-
پسته
تأثیر میانپایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
-
پکتین
تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
-
پوشش نانو دکو
اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
-
پوکی
تأثیر محلولپاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
-
پومیس
بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
-
پومیس
تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیهای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
-
پیوند
تأثیر میانپایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
ت
-
تابشدهی
بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]
-
تجزیه برگی
مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخصهای تغذیهای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
-
تجزیه خوشهای
بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگانهای امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
-
تحمل به خشکی
ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیستتوده پایهها و هیبریدهای بین گونهای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایههای متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
-
تراکم
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخصهای فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه بیخار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
-
ترکیبات فنلی
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
ترکیب اسیدهای چرب
اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
-
تریکودرما
بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
-
تشکیل میوه
ارزیابی سازگاری گردهافشانی و انتخاب گردهزای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
-
تشکیل میوه
تأثیر محلولپاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
-
تمام گل
تأثیر محلولپاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
-
تنظیمکنندههای رشد گیاهی
تأثیر پوتریسین و کم محلولدهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپهای سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
-
تنوع ژنتیکی
ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرمپلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپهای برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
-
توت سیاه
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
خ
-
خاصیت آنتیاکسیدانی
ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
-
خشک میوه
بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگانهای امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
-
خندانی
تأثیر محلولپاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
د
-
درصد روغن
اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
-
درصد روغن
اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
-
درصد مغز
بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگانهای امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
ر
-
راندمان آب
بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
-
رشد
تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیهای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
-
رقم سوپرنووا
اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
-
روغنی
مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخصهای تغذیهای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
-
ریشه منقسم
تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیهای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
ز
-
زرد
مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخصهای تغذیهای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
-
زوال درختان
بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]
-
زیتون
اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
ژ
-
ژرمپلاسم
ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرمپلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپهای برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
-
ژرم پلاسم
بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپهای سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
-
ژنتیک کمّی
برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
س
-
سازگاری گرده
ارزیابی سازگاری گردهافشانی و انتخاب گردهزای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
-
سرشاخهکاری
تأثیر میانپایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
-
سطح برگ
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخصهای فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه بیخار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
-
سطح برگ
اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
-
سفتی
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
-
سیب
تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیهای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
ش
-
شاخصهای رویشی
کاربرد محلولپاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
-
شاخه دوساله تمشک
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخصهای فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه بیخار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
-
شرایط درون شیشهای
بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
-
شنگه
مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخصهای تغذیهای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
-
شوری
تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
ص
-
صفات مورفولوژیک
بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپهای سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
-
صفات مورفولوژیکی
بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگانهای امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
ض
-
ضایعات
طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
ع
-
عملکرد
ارزیابی سازگاری گردهافشانی و انتخاب گردهزای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
-
عملکرد کوانتومی فتوسیستم II
ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیستتوده پایهها و هیبریدهای بین گونهای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایههای متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
-
عناصر غذایی
تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
-
عناصر ماکرو
بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
-
عناصر معدنی
تأثیر میانپایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
ف
-
فسفر
اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
تأثیر پوتریسین و کم محلولدهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
-
فعالیت پاداُکسندگی
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
-
فلاونوئید
ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
-
فنل کل
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
-
فنل کل
ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
ق
-
قهوهای شدن سطحی
تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
ک
-
کالوس
بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
-
کشت بدون خاک
تأثیر پوتریسین و کم محلولدهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
-
کلروفیل
تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
-
کلریدکلسیم
اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
-
کیفیت غذائی
ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
-
کیفیت میوه و محلول غذایی
تأثیر پوتریسین و کم محلولدهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توتفرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
گ
-
گردهافشانی کنترل شده
ارزیابی سازگاری گردهافشانی و انتخاب گردهزای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
-
گردو
ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرمپلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپهای برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
ل
-
لاکاز
تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
-
لیپوکسیژناز
تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
م
-
ماشین
طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
-
مانزانیلا
مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخصهای تغذیهای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
-
مایکوریزا
بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
-
محتوای فنل
تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
-
محتوای نسبی آب برگ
کاربرد محلولپاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
-
مدل خطی مخلوط
برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
-
مواد کاهنده تشعشع
اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
-
میوه
بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپهای سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
ن
-
نخل
طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
-
نسبت Fv/Fm
ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیستتوده پایهها و هیبریدهای بین گونهای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایههای متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
-
نشانگرهای مولکولی
برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
-
نشت یونی
کاربرد محلولپاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
و
-
وراثتپذیری
برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
-
وزن مغز
ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرمپلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپهای برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
ه
-
همبستگی صفات
بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپهای سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
-
همبستگی صفات
بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگانهای امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد